dilluns, 28 de març de 2011

Xerrada:
Les herbes aromàtiques i la seva utilitat a la cuina


El passat divendres 25 de Març, a les 8 del vespre, al centre cívic "La Fàbrica" de Sta. Eulàlia de Ronçana es van aplegar un bon nombre de persones aficionades a la gastronomia per aprendre aplicacions i usos de les herbes aromàtiques que trobem al nostre voltant.


La Dra. en farmàcia Mª Àngels Bonet va presentar en Pep Salsetes, un famós cuiner i investigador que ha fet una gran recerca gastronòmica i ha aconseguit fer un recull de totes les receptes tradicionals que crèiem perdudes.







Inicialment es va fer una introducció històrica sobre els inicis, tradició i cultura de les herbes aromàtiques.

Posteriorment, es va obrir un espai de debat on tothom qui ho va voler va poder fer les seves aportacions, i exposar els seus dubtes.

Finalment es va tastar un pa de llorer elaborat pel mateix Pep Salsetes. Per cert... ‘boníssim’...


Article per: Gemma Valero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada