dilluns, 1 de novembre del 2010

Cloenda del primer curs de plantes medicinals i etnobotànica

Com a cloenda del primer curset de plantes medicinals i etnobotànica, organitzat per la secció botànica del GOT, el passat dissabte dia 30 d’Octubre,  vam portar a terme l'última sortida de camp, que va consistir en una pasejada per la zona de Puiggraciós, on vàrem poder veure diversos arbres i plantes silvestres, algunes d'elles bastant comuns, però a l'hora desconegudes per a la majoria. També un dels participants, el famós i reconegut gastrònom Pep Salsetes, ens va convidar a visitar el seu hort  on conrea diverses espècies de fruita, verdura i hortalisses, algunes d'elles pròpies del Vallès.

Amb la degustació de diversos plats preparats per en Pep Salsetes i del licor de pinyes que ell elabora, es va tancar el curs, amb un bon èxit de participació i una valoració molt positiva per part de tots els assistents.

Des del GOT Botànica, volem donar les gràcies a la professora, la Maria Àngels Bonet, per les seves interessants i entenedores explicacions sobre plantes i etnobotànica, i també agrair la col·laboració d’en Pep Salsetes i la seva dona. 


Diverssos moments de la sortida (fotos: Josep M.)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada