dimarts, 11 d’octubre del 2011

2011 ANY INTERNACIONAL DELS BOSCOS
El 20 de desembre de 2006,  l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la resolució per la qual es declarava el 2011 Any Internacional dels Boscos. Aquesta celebració resultarà útil per prendre major consciència que els boscos són part integrant del desenvolupament sostenible del planeta a causa dels beneficis econòmics, socioculturals i ambientals que proporcionen. Amb aquesta finalitat, es promourà l’acció internacional a favor de l’ordenació sostenible, la conservació i el desenvolupament de tot tipus de boscos, inclosos els arbres fora d’ells.
Entre les activitats commemoratives de l’Any Internacional dels Boscos figura l’intercanvi de coneixements sobre estratègies pràctiques que afavoreixin l’ordenació forestal sostenible i el retrocés de la desforestació i la degradació dels boscos.
Per a més informació, podeu consultar la següent pàgina de Nacions Unides: http://www.un.org/en/events/iyof2011

Dins d'aquest context, la biblioteca de Ca l'Oliveres de Lliçà d'Amunt, dedica el mes d'Octubre a aquesta temàtica, mitjançant una exposició de documents i llibres sobre el tema, i amb un programa d'activitats relacionades.

Una de les activitats destacades, és la xerrada sobre els bolets, a càrrec del micòleg Ramón Pascual, autor de la Guia dels bolets dels Països  Catalans. Tindrà lloc a la biblioteca, el 25 d'octubre a les 19h
Més informació a: www.llicamunt.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada