dilluns, 19 de novembre del 2012

CURS DE FORMACIÓ: ”Tomàquets de varietats antigues. Cultiu, tractament i recollida de llavors”

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, en el marc del projecte Xarxa de productes de la Terra, de la Diputació de Barcelona, i en col·laboració amb Llavors Orientals, organitza el curs "Tomàquets de varietats antigues: cultiu tractament i recollida de llavors"
Aquest curs va dirigit als productors que cultiven tomàquets, especialment de varietats antigues, i té com a objectiu principal, la millora de les tècniques de cultiu de tomàquets de varietats antigues, així com els tractaments i la recollida de llavors.
El curs es farà al Centre de recursos Agraris de Les Franqueses del Vallès, Masia Can Ribas, Camí antic de Vic, 10, Corró d'Avall (al costat de l'antiga caserna militar i l'estació de la renfe), els dilluns 3 i 10 de desembre de 2012, de 16 a 20 hores.
El programa del curs:
Dilluns 3 de desembre
  • Millorar les tècniques de cultiu  de tomàquets de varietats antigues.  Impartit per  Josep Rosselló i Oltra, Professor de la Universitat de València i  expert en el cultiu de varietats antigues de tomàquets
Dilluns 10 de desembre
  •   Com fer la llavor de tomàquets de varietats antigues. Impartit per  Ester Casas de  Les Refardes
  •  Conèixer quines són les principals plagues i malalties en el cultiu del tomàquet i la seva prevenci. Impartit per   Bàrbara López, membre de Llavors Orientals i Enginyera Tècnica Agrícola
Es prega inscripció per correu electrònic a  garridolc@vallesoriental.cat  o per telèfon al 938 600 702.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada