Les herbes aromàtiques i la seva utilitat a la cuina
El passat divendres 25 de Març, a les 8 del vespre, al centre cívic "La Fàbrica" de Sta. Eulàlia de Ronçana es van aplegar un bon nombre de persones aficionades a la gastronomia per aprendre aplicacions i usos de les herbes aromàtiques que trobem al nostre voltant.
La Dra. en farmàcia Mª Àngels Bonet va presentar en Pep Salsetes, un famós cuiner i investigador que ha fet una gran recerca gastronòmica i ha aconseguit fer un recull de totes les receptes tradicionals que crèiem perdudes. 

Inicialment es va fer una introducció històrica sobre els inicis, tradició i cultura de les herbes aromàtiques.
Posteriorment, es va obrir un espai de debat on tothom qui ho va voler va poder fer les seves aportacions, i exposar els seus dubtes.
Finalment es va tastar un pa de llorer elaborat pel mateix Pep Salsetes. Per cert... ‘boníssim’...
Article per: Gemma Valero


Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada